Bereikbaarheid SUN Twente

Vraag aan !!

Het coronavirus heeft momenteel een grote invloed op de (Twentse) samenleving. Als geen ander weten wij én jullie dat dit vooral kwetsbare mensen gaat treffen. De situatie van diverse doelgroepen, bijvoorbeeld ZZP-ers, is in sommige gevallen urgent te noemen. Tegelijk neemt ook de zorg rondom onderwerpen als huiselijk geweld, stille armoede en vereenzaming toe onder deze omstandigheden, waardoor u als hulpverlener mogelijk een ander type urgente vragen krijgt. Schroom niet om ons te benaderen met vragen. Bijvoorbeeld als u twijfelt of een aanvraag voor een client mogelijk is. Ook als de situatie afwijkend is of als u denkt dat het absoluut niet kansrijk is of anderszins. Met z’n allen zullen we bekijken wat we kunnen doen om te helpen of kunnen wij u verder adviseren om zo verder leed en ellende te sparen.

Onze gebruikelijke voorwaarden blijven van toepassing maar we zullen vanwege het coronavirus met spoed en enige welwillendheid binnen onze mogelijkheden bekijken wat we kunnen doen.

Bereikbaarheid de komende tijd;

Gezien de groeiende onzekerheid rondom het coronavirus en het advies om sociale onthouding te plegen waar mogelijk is SUN Twente t/m eind april als volgt bereikbaar:

  • telefonisch op maandag t/m vrijdag van 09.00 – 12.00 uur op 0629735820 of per mail: info@suntwente.nl op maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00 uur wordt deze gelezen en evt. beantwoord.

Houd de website verder in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen rondom de corona-adviezen.