Meldpunt tegen eenzaamheid

Eenzaamheid kan iedereen overkomen. In Almelo hebben we aandacht voor elkaar en maken we het bespreekbaar. Daarom hebben we het Meldpunt Eenzaamheid. Samen kijken we wat nodig is om eenzaamheid te lijf te gaan. Iedere situatie vraagt om een eigen oplossing. En we weten dat het geen eenvoudig gespreksonderwerp is. Zeggen dat u moe bent of het druk hebt, lijkt meer geaccepteerd dan u eenzaam voelen. Maar samen pakken we het aan!

Ook jij kunt vandaag iets betekenen voor iemand die zich eenzaam voelt. Dat is ons doel van het project ‘Samen tegen Eenzaamheid’. Eenzaamheid zorgt voor pijn en verdriet en dat moet gedaan zijn! En hoewel eenzaamheid vaker voorkomt onder ouderen, is het net zo goed een probleem onder jongeren. En een steuntje in de rug kan dan heel veel betekenen!

Kent u iemand die zich eenzaam voelt? Of bent u zelf eenzaam? Bedenk dan altijd: er is altijd wel iets dat iemand leuk vindt om te doen, samen met u of met anderen. Een klein gebaar maakt het verschil.

Medewerkers van de bij de coalitie KomErbij aangesloten partners pakken de melding vertrouwelijk op. In een persoonlijk gesprek wordt gekeken wat de beste oplossing is. Als u het invulformulier invult, dan wordt u (op werkdagen) binnen 24 uur teruggebeld door een medewerker van één van de partners van de Coalitie KomErbij. Met alle gegevens gaan de partners, conform de regels van de AVG, vertrouwelijk om.

Bel direct naar: 085 000 4520