Huis van Lydia

Stichting Huis van Lydia is een organisatie dat ontwikkeling van mentale stabiliteit kan aanbieden. De doelstelling is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door middel van educatieve programma’s te ondersteunen en te stimuleren zodat ze weer deel kunnen nemen aan het arbeidsproces.

Bij Huis van Lydia gaan wij bezig met een nieuw kledinglabel “Be Found”. Be Found is een label dat gemaakt wordt door mooie mensen met een speciaal verhaal. Elk kledingstuk is gemaakt met liefde en is uniek.

Elk mens is uniek met zijn eigen talenten. Het is bijzonder om mensen zelfvertrouwen te geven door de juiste kleding-, kleur- en stijladviezen. Maar ook om contacten te leggen zoals dit gebeurt in het naaiatelier, waarin gezellig met elkaar bezig zijn een belangrijke drijfveer is voor mensen. Wij hopen dat wij met ons werk iets voor anderen kunnen betekenen en hen zelfvertrouwen kunnen geven. Het is onze uitdaging je te laten zijn wie je bent.

Wil je zelf kleding maken, je kleding laten repareren of een uniek kledingstuk laten maken? Dan kun je terecht in het naaiatelier van het Huis van Lydia. In het naaiatelier geven wij namelijk naailessen, herstellen wij kleding en maken wij kledingstukken in opdracht. De lessen geven wij in een groep van maximaal vijf personen en houden wij rekening met wie je bent, wat je kunt en wat voor kledingstuk je wilt maken.

Contact:
Grotestraat 187A/B
7607 CL Almelo
info@huisvanlydia.nl
06 – 24 19 12 25
huisvanlydia.nl