Sportbedrijf Almelo

Sportbedrijf Almelo hecht grote waarde aan het mogelijk en toegankelijk maken van sport en bewegen voor iedere inwoner van Almelo. Om die reden faciliteren we hoogwaardige sportdeelname voor iedereen, van breedte- tot topsport. Door veilige en schone accommodaties met klantgerichte faciliteiten te bieden, en door aansprekende sportactiviteiten en sportevenementen te organiseren. Sportbedrijf Almelo onderneemt vanuit enthousiasme voor de sport en met oog voor de klant als een proactieve, flexibele en betrouwbare partner voor en van de sport.

Wel een inkomen maar toch geen sport kunnen betalen?

Het kan gebeuren dat ouders wel een inkomen hebben maar toch het sporten niet kunnen betalen. Indien de intermediair in de financiële motivatie kan aangeven waarom de ouders ondanks het inkomen toch geen geld hebben om het sporten te betalen kan, bij uitzondering, toch een beroep op het Jeugdfonds Sport worden gedaan.

Contact

Jeugdfonds Sport Almelo is bestemd voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar, woonachtig in de gemeente Almelo, die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging.

Voor meer informatie verwijzen wij graag door naar www.actiefalmelo.nl. Hier is meer info te vinden over Jeugdfonds Sport. En over onze collega’s, die allemaal intermediair zijn voor het Jeugdfonds Sport.

info@sportbedrijfalmelo.nl