Stichting helpende hand 0546

Wij van stichting helpende hand zetten ons al 10 jaar in voor de minderbedeelden in onze regio 0546 en zijn in november 2018 officieel een stichting geworden. In November 2021 hebben wij eindelijk onze eigen plek gekregen aan de Ootmarsumsestraat 257 in Almelo met dank aan onze sponsors Volker Wessels en Goossen te Pas Bouw vanuit hier kunnen wij al onze werkzaamheden uitvoeren.

Zoals je al weet helpen wij de mensen in armoede door ze te helpen met boodschappenpakketten. Ook kunnen deze mensen een beroep op ons doen voor een noodpakket als ze het om welke reden dan ook even niet kunnen redden. Wij werken hierbij samen met verschillende instanties om de betreffende persoon zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen en indien nodig door te verwijzen. Tevens kan men gewoon bij ons terecht om een praatje te maken of een kopje koffie/thee te drinken.

Daarnaast organiseren wij tal van activiteiten om deze mensen te ondersteunen en er voor te zorgen dat deze mensen kunnen deelnemen aan de maatschappij en niet in een sociaal isolement raken.

Contact:

Ootmarsumsestraat 257
7603 AD Almelo
Tel : 0546 – 223741
info@stichtinghelpendehand0546.nl
www.stichtinghelpendehand0546.nl